Om Forfatterne

Om Rikke:

Jeg hedder Aiwan, er hen mod slutningen af trediverne, og jeg har orm. De bor ude på mit badeværelse i min 1½ værelses lejlighed, og de spiser alt mit organiske affald. Til gengæld så leverer de den mest fantastisk gødning mine potteplanter nogensinde kunne ønske sig. Ikke nogen dårlig byttehandel.

Denne blog er oprettet, dels for at oplyse det danske land om at I også kan gøre som mig, spare lidt affald og få noget fornuftigt i bytte, men også dels for bare at have et sted hvor man på dansk kan finde nogle fornuftige forklaringer på hvad man skal, og ikke bør gøre, hvis man vil til at holde kompostorm, både indendørs og udendørs. Jeg savnede selv sådan en side da jeg startede med at have mine små ormebasser, så nu gør jeg noget ved det og opretter den her side.

Ved siden af ormene går jeg arbejdsløs i Århus og så er jeg praktiserende healer. Nåeh ja, og så snakker jeg hurtigt :P

Om Mads:

Jeg fik orm af Aiwan i november 2011 og bor sammen med dem på 4. sal i en lejlighed i Valby. Mine børn på 10 og 12 synes det er ulækkert og at deres far er skør, men jeg er sikker på at de henad vejen nok skal blive grebet af det.

3 svar to “Om Forfatterne”

 1. Marlies siger:

  Kære Rikke og Mads,
  det er altså luksus hygge at læse på den her blog!
  Har ligeledes været irriteret over, at alt ryger i den samme skraldespand, siden jeg flyttede fra et kollektiv med kompost i haven.. Nu har jeg ingen have mere, til gengæld en terrasse på Vesterbro, planter i stablede brødkasser, og siden igår – en færdig bygget kompostkasse i træ. Er så småt begyndt med at samle materiale – nu mangler der bare ormene! Vil derfor høre, Mads, om din population har lidt overskud? Så ville jeg mægtigt gerne komme forbi og hente, og få en snak om vores små venner. Glæder mig helt vildt meget til at have husdyr igen!! Og jeg synes jo osse, det er meget sjovere at lade dem gå fra hånd til hånd i stedet for at ‘bestille en pakke på nettet, som kommer med posten’..

  Kærlige hilsner fra Marlies

  • Mads siger:

   Hej Marlies,

   det er så fedt når nye ormeentusiaster melder sig på banen. Jeg tror bestemt godt at jeg kan afse en portion orm til dig, og jeg vil mægtig gerne have en orme-sludder med dig. Kompostkasse i træ? Det må jeg absolut høre mere om. Smid mig en mail på mads@olsenfilm.dk, så kan vi derigennem aftale nærmere.

   Mads

 2. Gry Bastholm siger:

  Hej Mads og Rikke

  Tak for en fin side. Der bor også orm på 3. sal i 2900 :) De har hjulpet mig et par år, og jeg spreder det gode budskab ved hver en given lejlighed. De er meget glade for halve æggeskaller, har jeg opdaget. De lægger masser af kokoner inden i, så istedet for at knuse dem før jeg putter dem i, kommer de nu i sådan. Hvis nogle har brug en ormefamilie til opstart, har jeg masser. Hvis man ikke har så meget plads, kan jeg anbefale sådan et stable-orme-hus, som jeg har købt fra England.

  Bedste hilsner Gry

Læg en kommentar