Kontakt Aiwan

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommne.

*(angiver felt, der skal udfyldes)
Indtast venligst e-mail-adressen en gang til.

Afvikles af Fast Secure Contact Form

7 svar to “Kontakt Aiwan”

 1. Hej Rikke!

  Jeg kan ikke få lov til at sende en besked til dig ovenfor så nu prøver jeg her istedet.

  Super fed blog og tak fordi du deler din viden om ormekompost! Jeg har mega meget lyst til at starte min egen ormefarm i min lille lejlighed, men jeg ved ikke hvordan jeg skal skaffe de rigtige orme. Kan du hjælpe mig?

  Jeg bor i Viborg og planteskolerne i byen sælger dem først fra maj, men jeg kunne godt tænke mig at komme igang hurtigt. Sælger du ud af dine orme?

  Kh Marie

 2. Jens Rasmus Bærnthsen siger:

  Hej Rikke.

  Fantastisk blog du har dig her. Jeg har først lige begyndt at følge med, men jeg har det sådan: “Hvorfor har jeg ikke hørt om kompostorm før?”

  Så det er på høje tid at komme i gang. :-)

  Jeg er i samme båd som Marie, jeg kunne heller ikke sende en besked til dig, men vil også supergerne have orm, undskyld, Bent. ;-)

  De planteskoler jeg har snakket med, har ikke orm på denne tid, så jeg troede egentlig projektet måtte vente lidt. Så forhåbentlig vil du også hjælpe mig, så jeg kan komme i gang.

  Jeg bor også i Århus.

  Med venlig hilsen
  Rasmus

  • Rikke Rikke siger:

   Hejsa.

   Så burde kontaktformen være fixet. Suk, noget med filrettigheder, indstillinger og php-scripts der bare ikke var venner.

   Jeg har sendt en email til dig.

   Glade hilsener
   Rikke

 3. Rikke Rikke siger:

  Kontaktformen er fixet igen. Er der yderligere problemer, så smid endelig en kommentar mere, og så tager jeg runde 2 med scriptet.
  VH
  Rikke

 4. T siger:

  Vedr. WordPress plugin

  Hej Rikke

  Spændende emne du har kørende.

  Vedr. kort: prøv at kigge på den WordPress plugin, der hedder Sightings. Med den kan de registrerede gæster på din side selv sætte en markør på et DK-kort.

  Hvilken kortløsning bruger du pt?

  T

  ps: Din kontaktform er nede igen, igen. Jeg får uophørligt denne besked: “Could not read CAPTCHA token file. Try again.”

 5. Michael siger:

  Hej Rikke
  Jeg er interesseret i alt der kan hjælpe min køkkenhave, og vil derfor gerne igang med en ormefarm. Der er dog lidt langt til Århus, bor i Assens på vestfyn, så håber du kender orme lidt tættere på.

  Hilsen
  Michael

Læg en kommentar