Næh tværtom, så har jeg planer om at genoplive bloggen, med nogle længe ventede opdateringer.

Først lidt om ventetiden:
Der er gået tid, og det hele har ligget stille. Noget Bent har nydt. Han trives stadig fint på mit badeværelse, hvor han hygger sig med avispapir (Tak til Metroexpress) og alt mit grønne affald.

Jeg har selv haft lidt at rode med, stress, depression, nyt arbejde, gåtur på 900 km i Spanien, ny kæreste, og så videre. Undskyldninger er der sikkert nok af, men faktum er at jeg har været en langhåret berberged til at få opdateret bloggen. Undskyld på mine og Bent’s vegne.

Endvidere så har jeg ændret navn, så nu er det ikke længere Bent og Rikke, men Bent og Aiwan. (Tænk Taiwan uden T, eller Ivanhoe, uden hoe…) Men eftersom boggen her handler om Bent, og ikke mig, så skifter vi hurtigt emne.

Bent er flyttet hjemmefra nogle gange siden I sidst har hørt noget til det. Min niece har fået en portion, den ene af mine nevøer har også, og der er blevet afleveret nogle portioner rundt omkring i Århus. Ja selv kæresten har fået en omgang. Hans bor dog udenfor i dels et par højbede, og en kompostbeholder.

Jeg har som skrevet planlagt nogle opdateringer. Den første kommer til at handle om hvor mange orm man kan forvente at få i løbet af tre måneder, hvis man starter ud med en bestand på 100 orm. Rygterne vil vide at man kan fordoble antallet, lad os se på tallene og se om det holder vand.

 

 

Anyyyyyways: Nummer 5 Bent lever !!!