Okay, dette bliver ikke så meget om Bent, som om bloggen her.

 

For det første, så virker kontaktformen igen. Jeg har fundet problemet, og slået det til plukfisk, indtil det bestemte sig for at opføre sig anstændigt og lade Bent brede sig i landet igen. (Noget med fil tilladelser og php scripts der ikke samarbejdede…)

 

For det andet, så har jeg nu hittet præcist ud af hvordan man kan blive medforfatter på bloggen, så har du orm, og ønsker du at dele af dine erfaringer, fejltagelser, overvejelser, billeder, videoer, nørderier eller bare din begejstring, så er processen utroligt simpel:

  1. I menuen til højre, kan man registrere sig som bruger på bloggen. Gør dette.
  2. Send mig en besked (Nu da kontaktformularen igen virker) som indeholder besked om at du gerne vil være medforfatter, og hvad dit brugernavn på bloggen er.
  3. Vent på jeg lige får ændre din status fra bruger til forfatter, og smider dig en email om at det er gjort (Højst 24 timers ventetid, jeg lover det!)
  4. Begynd at skrive løs.

Som forfatter på bloggen kan du også uploade billeder og videoer af dine orm, så du hænger ikke kun på de få snapshots jeg har udsat Bent for gennem tiden. Tag dine egne mesterskud af dine orm, og præsenter verdenen for hvor dejlige netop dine kompostorm er.

 

For det tredje, så trænger verdenen vist bare generelt, til at møde dette link igen. Det er nu røger over i menuen til højre under engelsk sprogede links, men fortjener da faktisk lige en ekstra omgang ros herfra, og et link mere.

Det er en youtube video, med en fyr der har lidt køkkenhave, og lidt ormekompost. Jeg sværger, bare een af hans porrer kunne vare mig et par måneder…

The secret is in the soil!

Forresten, Marie, dette var den video jeg nævnte. Tænkte den godt kunne bruge lidt mere opmærksomhed fra de danske ormehoveder.

 

For det fjerde, så er der lige nu nogen løse planer om at tilføje ekstra ting til bloggen her. Nemlig et kort, hvorpå man kan se hvor i landet Bent er endt, og forhåbentligt også med tiden hvor andre stammer af kompostorm er, og hvordan de spreder sig.

 

Endelig, så beklager jeg til dels de google reklamer som google vælger at indsætte på bloggen. Skadedyrs bekæmpelse slå mig ikke umiddelbart som det smarteste at reklamere for på en blog rettet mod grønne folk med kompostering, men jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan jeg får ændret i målgruppe parametrene, ud over at slette reklamerne helt og aldeles. (Og som fattig studerende tager jeg alle muligheder for en ekstra biindkomst til mig…) Så bær allervenligst over med mig. Det er næsten ikke med vanilje.

 

Glade ormehilser fra

Rikke og Bent og Bente og alle de andre.